18.1.2018

Julie Sap wordt nieuwe jeugdconsulent

NIEUWE JEUGDCONSULENT VOOR TORHOUT

Sinds het vertrek van Hermen Six konden we rekenen op Marlies Van Maele als waarnemend jeugdconsulent. De tienerwerking Torhout Beach, het jeugdbeleid en de aanpak van diverse wijkspeelpleinen waren bij haar in goede handen.

In een zoektocht naar een defintieve oplossing organiseerde Lokaal Bestuur Torhout een openbaar examen voor de vacature van jeugdconsulent. Hieruit kwam Julie Sap (25) uit Beernem als meest geschikte kandidate.

 

EVEN KENNIS MAKEN MET JULIE

Wie in 2017 goed heeft opgelet, merkte op dat Julie al eens op prospectie kwam naar haar nieuwe werkplek. Vanuit haar engagement als vormingsvrijwiliger bij VDS West-Vlaanderen coördineerde ze namelijk Press Play. Deze trefdag voor alle West-Vlaamse speelpleinwerkingen vond op 22 april 2017 plaats in De Warande in Torhout.

Het jeugdwerk is voor Julie zeker geen onbekende. Momenteel engageert zich als co-voorzitter van Jeugdraad Beernem. Met het project Radio Ongelikten Beir stimuleren ze er politieke participatie bij jongeren. Uit haar verleden bij de Scouts stemt trouwens haar totem Speelse Bunzing.

Gevoel voor humor is geen onbekende bij Julie. Ze verklapte ons alvast dat Appel-Kers haar favoriete sap is! :D

Press Play

Jeugdraad Torhout

Lees ook het artikel over Julie in De Weekbode.

 

Zoeken

 

Links