14.3.2017

Speelpleinwerking met Arthur in het Wilde Westen

Tijdens de paasvakantie van 2017 neemt Arthur z'n speelkameraden mee naar het Wilde Westen.

Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen elke weekdag terecht op De Warande voor dagen vol speelplezier. Onder impuls van enthousiaste animatoren kunnen ze ravotten op het avontuurlijke speelplein en zich uitleven tijdens knotsgekke spelen.

Alle praktische info over de speelpleinwerking in de paasvakantie vind je via de digitale folder of op de website.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer: Er is elke werkdag tijdens paas- en zomervakantie speelpleinwerking van 9 tot 17 uur. Kinderen kunnen zowel volle als halve dagen komen spelen.
Vooropvang in De Warande  is mogelijk tussen 7 en 9 uur. Naopvang is enkel  via een IBO in combinatie met het vervoersproject TOETTOET.

Planning 2017:

  • Paasvakantie: elke weekdag, van maandag 3 april tot vrijdag 14 april
  • Zomervakantie: elke weekdag, van maandag 3 juli tot woensdag 30 augustus
  • Sluitingsdagen: 21 juli, 14 augustus, 15 augustus, 23 augustus en 31 augustus

 

Waar: De speelpleinwerking gaat steeds door op speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 te Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid.

Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking. Zowel kinderen van binnen of buiten Torhout zijn welkom op ons speelplein.

Inschrijven: Vooraf inschrijven is niet nodig. Je komt gewoon naar de speelpleinwerking en betaalt in de inschrijvingscontainer. Inschrijven voor uitstappen kan via webshop.torhout.be of op het speelplein. De prijs van een uitstap is exclusief het deelnamegeld van de speelpleinwerking. 

Prijs: Een volle dag speelpleinwerking kost € 6,00. Wie enkel in de voor- of namiddag komt spelen, betaalt € 3,00 voor een halve dag. In deze prijs is een tussendoortje inbegrepen. Sociaal Tarief (voor inwoners van Torhout) mogelijk.

Eten: Kinderen kunnen in de kantine hun eigen picknick opeten. Er zijn geen warme maaltijden voorzien. In de kantine is er gratis water en een betalend aanbod van frisdrank, soep en versnaperingen. Info over tussendoortjes vind je in de dagschema’s in onze infobrochure.

Naast deze veel gestelde vragen valt er nog heel wat te vertellen over de speelpleinwerking. Alle praktisch info (van dagverloop tot speelgeboden) werd zorgvuldig gebundeld in onze ouderbrochure. Je vindt er ook een handig overzicht van alle uitstappen en speciale activiteiten. Lees onze brochure digitaal.

Arthur in het Wilde Westen

Zoeken

 

Links