Speelpleinwerking De Warande

Speelpleinwerking De WarandeTijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen vanaf 3 tot 12 jaar terecht op speelplein De Warande om er volle bak te komen spelen. Dagelijks worden door animatoren knotsgekke spelen voorzien om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen op het speelplein.

Onze slogan luidt dan ook:
"Vakantie? Op het speelplein! Waranders?"

De nadruk tijdens de speelpleinwerking ligt in de vrijheid van het spelen voor alle kinderen. Het is vakantie en dus vinden we dat kinderen zich echt mogen uitleven en spelen wat zij willen. Uiteraard houden we rekening met de 10 speelgeboden.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer: Er is elke werkdag tijdens paas- en zomervakantie speelpleinwerking van 9 tot 17 uur. Kinderen kunnen zowel volle als halve dagen komen spelen.
Vooropvang in De Warande  is mogelijk tussen 7 en 9 uur. Naopvang is enkel  via een IBO in combinatie met het vervoersproject TOETTOET.
Inschrijven mogelijk tussen 7 - 10 uur en 13 -14 uur.

Planning 2018:

  • Paasvakantie: elke weekdag, van dinsdag 3 april tot vrijdag 13 april
  • Zomervakantie: elke weekdag, van maandag 2 juli tot woensdag 29 augustus
  • Geen speelpleinwerking: 21 juli, 15 augustus, 22 augustus, 30 augustus en 31 augustus

 

Waar: De speelpleinwerking gaat steeds door op speelplein De Warande in de Aartrijkestraat 140 te Torhout. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, want er is maar een beperkte parkeermogelijkheid.

Wie: Iedereen tussen 3 en 12 jaar kan komen ravotten tijdens de speelpleinwerking. Zowel kinderen van binnen of buiten Torhout zijn welkom op ons speelplein.

Inschrijven: Vooraf inschrijven is niet nodig. Je komt gewoon naar de speelpleinwerking en betaalt in de inschrijvingscontainer. Inschrijven voor uitstappen kan via webshop.torhout.be of op het speelplein. De prijs van een uitstap is exclusief het deelnamegeld van de speelpleinwerking. 

Prijs: Een volle dag speelpleinwerking kost € 6,00. Wie enkel in de voor- of namiddag komt spelen, betaalt € 3,00 voor een halve dag. In deze prijs is een tussendoortje inbegrepen. Sociaal Tarief (voor inwoners van Torhout) mogelijk.

Eten: Kinderen kunnen in de kantine hun eigen picknick opeten. Er zijn geen warme maaltijden voorzien. In de kantine is er gratis water en een betalend aanbod van frisdrank, soep en versnaperingen. Info over tussendoortjes vind je in de dagschema’s in onze infobrochure.

Naast deze veel gestelde vragen valt er nog heel wat te vertellen over de speelpleinwerking. Alle praktisch info (van dagverloop tot speelgeboden) werd zorgvuldig gebundeld in onze ouderbrochure. Je vindt er ook een handig overzicht van alle uitstappen en speciale activiteiten. Lees onze brochure digitaal.

Arthur in Space

ARTHUR ROND DE WERELD

Deze zomer trekt Arthur er op uit. Samen met iedereen die zin heeft om veel te spelen, trekt hij de wereld rond op zoek naar leuke spelletjes. Een hele zomer lang laat Arthur z'n speelkamaraden alle hoeken van de wereld zien. Ga je mee op wereldreis?

 

OPEN SPEELPLEINDAGOpenspeelpleindag

Op woensdag 4 juli 2018zijn alle kinderen en hun ouders welkom op de open speelpleindag. Tussen 13 en 17 uur kan je de speepleinwerking komen ontdekken. Animatoren nemen je mee op rondleiding doorheen de werking. Je kan overal rondneuzen en vooral alle speeltoestellen uittesten. Wedden dat je zult staan trappelen om terug te komen?

Heb je als ouder praktische vragen over de speelpleinwerking? Kom dan ook gerust eens langs tijdens de open speelpleindag of contacteer ons via telefoon (050 21 50 00), mail (speelplein.de.warande@torhout.be) of via Facebook. We helpen je graag verder, want we willen tenslotte dat alle kinderen een fantastische vakantie kunnen beleven op De Warande.

Volg alle nieuwtjes over de openspeelpleindag via ons evenement op Facebook.

 

SFEERFOTO'S

Om een beeld te krijgen van hoe plezant het er aan toe gaat tijdens de speelpleinwerking, verwijzen we je door naar onze foto's op onze Facebookpagina.

sfeerbeeld speelpleinwerking sfeerbeeld speelpleinwerking sfeerbeeld speelpleinwerking sfeerbeeld speelpleinwerking

 

WORD ANIMATOR OP HET SPEELPLEIN!

Ben je 16 jaar (of word je het in de loop van het jaar) en heb je zin om stiekem met de kinderen mee te spelen? Dan ben je deze zomer van harte welkom als animator op het speelplein.
Jouw profiel: Minstens 16 jaar en een dolenthousiast speelbeest met gevoel voor verantwoordelijkheid. Een animatorattest is niet verplicht, maar is best wel handig.
Voor meer info neem je contact op met speelplein.de.warande@torhout.be of via www.waranders.be

 

OPGELET!

Tijdens de paas- en zomervakantie is speelplein De Warande exclusief toegankelijk voor de speelpleinwerking.
Concreet betekent dit dat het domein van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur enkel toegankelijk is voor deelnemers van de speelpleinwerking, behalve op woensdagmiddag.
Op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen kan u wel terecht op het domein van 13 tot 18 uur.

 

CONTACT

Speelpleincoördinatie:

Speelplein De Warande
Aartrijkestraat 140
8820 Torhout

050 21 50 00

speelplein.de.warande@torhout.be

Algemene informatie:

Jeugddienst Torhout
Markt 1
8820 Torhout

050 22 20 14

jeugddienst@torhout.be

 

 

 

Zoeken

 

Links